hu en
2020. Március 03. 17:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Nego Loic: "Nem lehet más a célunk, mint a győzelem"

A Kaposvár ellen sérüléséből visszatérő jobbhátvédünk szerint a ZTE masszív, kompakt csapat, oda kell figyelnünk szerda este.

Két hét kihagyás után folytatódik a Magyar Kupa 2019-20-as kiírása. Az Újpest FC kiejtése után ellenfelünk a Zalaegerszegi TE FC együttese lesz, az odavágó idegenben, a ZTE Arénában kezdődik március 4-én, 20 órakor. A találkozóval, illetve felépülésével kapcsolatban Nego Loic nyilatkozott a molfehervarfc.hu-nak. 

"Egy hónap kihagyás után tértem vissza a pályára a Kaposvár ellen, ami nagyon jó érzés volt, hiányzott már a meccsterhelés! Az elmúlt három mérkőzés eredménye bizakodásra adhat okot számunkra. Jól játszottunk és ez nemcsak belülről tűnt így, hanem kívülről is. Amíg a társak a gyepen küzdöttek, nekem arra kellett fókuszálnom, hogy ugyanazon a szinten térjek vissza, mint amit korábban már elértem. A beállásom után az első percekben még kissé ismerkedtem a pályával, a labdával, de fizikálisan semmiféle problémám, fájdalmam nem volt, úgyhogy elégedett voltam a lefújást követően. A Zalaegerszeg ellen most a Magyar Kupában kell helyt állnunk, de ez igazából mindegy is, hiszen minden egyes találkozó ugyanolyan fontos nekünk. Folyamatosan fejlődnünk kell és természetesen nem lehet más a célunk, mint a győzelem. A ZTE masszív, kompakt csapat, oda kell figyelnünk, de felkészültünk a kihívásokra!" - fogalmazott Nego Loic.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek