hu en
2020. Március 02. 14:15  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Puskás Akadémia FC elleni mérkőzésre

Jegyet elővételben online, illetve a VidiShopban válthatnak szurkolóink. Szurkolói buszt indítunk!

A MOL Fehérvár FC az OTP Bank Liga 24. fordulójában Felcsúton, a Pancho Arénában lép pályára szombaton 17 órakor. 

Jegyvásárlási információk

A találkozóra online ezen a linken lehetséges a jegyvásárlás. Szurkolóink személyesen a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban (munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) tudnak belépőt váltani.

Egyik módon történő vásárlás esetén sem szükséges klubkártya vagy személyes adatok megadása, viszont kedvezményes jegy váltásakor az arra feljogosító igazolványt (pl. diákigazolványt) be kell mutatni. Kedvezményes jegyre a diákok (18 éves korig!), mozgáskorlátozottak és nyugdíjasok jogosultak.

Szurkolói busz

Klubunk szurkolói buszt indít a Székesfehérvár-Zámoly-Csákvár-Felcsút útvonalon.

A részvételi díj 1000 forint, gyülekező meccsnapon a Piac téri Munkaügyi központ parkolójában 15:15-től, indulás 15:30-kor. Az autóbusz a Pancho Aréna vendégparkolójába érkezik és onnan is indul vissza a mérkőzést követően, kb. 19 óra magasságában.

Jelentkezni nyitvatartási időben a VidiShopban lehetséges, azaz munkanapokon 10:00 és 17:30 között (ebédszünet 13:00-13:30).

Jegyárak

Online egységesen minden jegy 800 forintba kerül. VidiShopos jegyvásárlás esetén a felnőtt jegyek 800 forintba kerülnek. Kedvezményes belépőket elővételben kizárólag a VidiShopban válthatnak szurkolóink, ezek 300 forintba kerülnek.

Meccsnapon, a helyszínen a felnőtt jegyek 1000 forintba, a kedvezményes jegyek 500 forintba kerülnek.

14 éves kor alatt a belépés ingyenes, de 0 forintos jegyet akár a VidiShopban, akár meccsnapon a helyszínen nekik is váltaniuk kell!

Megközelítés, parkolás, belépés, vendégszektor

A Pancho Aréna vendégszektorai a 3I és a 3H, a helyszínen a jegyeket az 5-6-os pénztárnál lehet megvásárolni, majd a létesítménybe belépni a 3-as kapun keresztül lehetséges. A vendégpénztárak és a stadion kapui 2 órával a mérkőzés előtt, 15 órakor nyitnak.

Személygépjárművel érkező szurkolóink számára a parkolás a murvás úton lehetséges, ezt hátulról, a Bicske-Csákvár kereszteződésnél Bicske felé hajtva tudják megközelíteni.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek