hu en
2020. Február 29. 20:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "Napról-napra fejlődünk"

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - Kaposvári Rákóczi FC bajnokit.

Joan Carrillo:

"Az első félidőben gyorsan játszottunk, rendben volt a mobilitás, jól reagáltuk le a szituációkat, védekezésben fegyelmezettek voltunk és jó elmozgásokat végeztünk. Ez nagyon tetszett, de a második negyvenöt percben néha látott egyénieskedés már nem annyira. Valamennyire érthető ez, a játékosok is tudták, hogy valójában ez a találkozó már nagyjából eldőlt, de én az első félidőben látott játékot szeretném majd viszontlátni. Fejlődünk napról-napra, örülök annak is, hogy lassan visszatérnek a sérült játékosok. Most a jövő hét miatt ismét fontos szerepe van a regenerációnak, hiszen Zalaegerszegen és a Pancho Arénában is fontos találkozó vár ránk.”

Disztl László:

"Sajnos az első 20 perc nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Az előző mérkőzések tapasztalataiból kiindulva biztos védekezésből akartunk játszani, de sajnos a 2. percben gólt kaptunk, aztán jött az öngól is. Ez felborította a terveinket és az első félidőben nem is tértünk magunkhoz. Waltner Robi felrázta a csapatot a szünet alatt, majd becseréltünk két fiatalt is, akik bátran játszottak, lendületet hoztak. Ezt követően több lehetőségünk és biztató támadásunk is akadt. A második játékrész alapján úgy vélem, egy gólt érdemeltünk volna. Végiggüriztük a meccset, próbálkoztunk, de az elején már elveszítettük a mai párharcot. Azt azért el kell mondani, hogy augusztusban, a 4-2-es találkozón még teljesen más csapat volt a Vidi, azóta új játékosaik vannak, új edző ül a kispadon. Technikás, gyors, dinamikus labdarúgóik vannak a támadó harmadban, akikkel nem tudtuk felvenni a versenyt az első 45 perc során. Nehéz lesz a szezon további szakasza számunkra, de minden meccsen meg kell próbálni külön motivációt találni, élvezni azt, hogy itt vagyunk az NB I-ben, hiszen itt igazán fel lehet hívni magunkra a figyelmet."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek