hu en
2020. Február 24. 12:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
NŐI LABDARÚGÁS
Öt Vidi-játékos kapott meghívót a leány U14-es válogatott régiós bő keretébe

Bognár Petra, Farkas Gerda, Izinger Kinga, Schvirján Dóra és Szombati Katalin részt vesznek a szombathelyi válogatón.

 

Mintegy egy évvel ezelőtt indította el az MLSZ az újonnan létrehozandó U15-ös női válogatott programját, melybe már az U14-es korosztályban rendeznek válogatókat országerszerte. Akkor Gönczi Szilvia és Bognár Petra képviselték klubunkat a székesfehérvári eseményen, idén viszont több mint kétszerennyi tehetségünk jutott el a második körig.

A válogatókhoz az országot négy régióra bontotta az MLSZ, Székesfehérvár a nyugati régióba került, az első összetartásra Győrben került sor február 3-án. A szövetségi edzők döntése alapján a február 26-i, szombathelyi válogatóra négy fiatal játékosunk - Farkas Gerda, Izinger Kinga, Schvirján Dóra, Szombati Katalin - utazhat majd el, hozzájuk pedig csatlakozik Bognár Petra, aki már korábban felhívta magára a figyelmet, így a győri eseményen nem kellett részt vennie.

A nyugati régió bő kerete február 26-án tehát tovább szűkül, de ezzel még nem lesz vége az összetartásoknak, hiszen március végén Székesfehérváron is sor kerül egy hasonló rendezvényre. A végső cél az, hogy a négy régió tornáján nyújtott teljesítmények alapján 2020 őszén az MLSZ létrehozza a 2006-os és 2007-es születésűek leány U15-ös válogatottját.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek