hu en
2020. Február 23. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szabó Levente és Nyári Patrik meghívót kapott az U21-es válogatottba

Hétfőtől szerdáig Telkiben edzőtáborozik Gera Zoltán csapata, amelyben több újonc is megmutathatja magát a szakmai stábnak.

Az U21-es válogatott márciusban játssza első idei felkészülési mérkőzéseit, március 26-án a finnekkel, március 30-án az oroszokkal méri össze tudását Spanyolországban. Ezt megelőzően a Gera Zoltán vezette szakmai stáb háromnapos edzőtábort tart a bő keret tagjainak, közülük többen először bizonyíthatnak ebben a korosztályban - olvasható az mlsz.hu-n.

Közéjük tartozik csapatunk támadója, a székesfehérvári születésű Szabó Levente is, aki szombat este a ZTE FC ellen 4-1-re megnyert bajnokin debütált az NB I-ben. Rajta kívül csapatunkból Nyári Patrik is kapott meghívót.

Az U21-es válogatott kerete:

Kapusok: Varga Ádám (Duna-Aszfalt), Hutvágner Gergely (Siófok)

Védők: Varjas Zoltán (Komárno), Kovács Krisztián (Győri ETO), Szűcs Kornél (DVTK), Tóth Bence (Vasas)
Gergényi Bence (FC Lendva), Deutsch László (Puskás Akadémia), Huszti András (Puskás Akadémia), Hinora Kristóf (Vasas)

Középpályások: Csonka András (Ferencváros), Hidi Sándor (Vasas), Kovács Milán (Vasas), Banó-Szabó Bence (Bp. Honvéd), Szánthó Regő (Ferencváros), Kovácsréti Márk (Kisvárda), Nyári Patrik (MOL Fehérvár FC)

Támadók: Skribek Alen (Budafok), Szabó Levente (MOL Fehérvár FC), Kiss Tamás (DVTK), Szabó Máté (Budafok), Tóth-Gábor Kristóf (Haladás)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek