hu en
2020. Február 23. 22:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Niko a jégen!

Csatárunkat kislánya, Tijana kísérte fel a jégre a HYDRO Fehérvár AV19 vasárnapi bajnokiján.

Vasárnap este fontos EBEL-mérkőzést rendeztek Székesfehérváron, a Hydro Fehérvár AV19 a Villach együttesét fogadta. Az ünnepélyes korongbedobást csatárunk, Nikolics Nemanja kislányával, Tijanával végezte el. Érdekesség, hogy napra pontosan 8 évvel ezelőtt, 2012. február 23-án Paulo Sousa, a Vidi akkori portugál vezetőedzője végzett el korongbedobást Székesfehérváron, és akkor magabiztos, 8-1-es győzelmet szereztek a fehérváriak a szlovén Olimpija Ljubljana ellen.

Niko honlapunknak elárulta, hogy Amerikában járt többek közt baseball, NFL és NBA meccseken is, de a jégkorong az eddig valahogy kimaradt az életéből, éppen ezért nagyon boldog volt, amikor a fehérvári jégkorongcsapat részéről megkeresték őt az ünnepélyes korongbedobással kapcsolatban. Természetesen egy 71-es számmal ellátott eredeti Volán-mezt kapott ajándékba támadónk, a kezdődobást pedig ebben végezte el a fehérvári publikum vastapsa mellett. Sajnos a kezdődobás szerencsét nem hozott, a Villach büntetők után megnyerte a találkozót.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek