hu en
2020. Február 22. 20:01  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "Örülök az eredménynek, a teljesítménynek és a hozzáállásnak is”

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - ZTE FC bajnokit.

Joan Carrillo:

„Gratulálok a játékosoknak a mai sikerhez. Nem könnyű így meccselni egyik csapatnak sem, amikor sorozatban ilyen sok mérkőzés van, de a Zalaegerszeg is támadó felfogásban állt neki a meccsnek, valamint mi is, már a kezdőcsapatban is sok támadószellemű játékos kapott helyet. Jól kezdtük a találkozót, de az első félidőben azért akadt több technikai hiba is a játékunkban. A szünetben azon volt a hangsúly, hogy mennyire fontos a második gól megszerzése. Ez hamar jött is, valamint kikényszerítettünk egy emberelőnyös helyzetet. Nyilvánvalóan gól-, és emberhátrányban a Zalaegerszegnek nehezebb dolga volt, mi pedig még több gólt tudtunk szerezni. Összességében örülök az eredménynek, a teljesítménynek és a hozzáállásnak is, az pedig külön pozitívum, hogy Nyári Patrik és a debütáló Szabó Levente is jól tudott beszállni a meccsbe.”

Vezetőedzőnket Nikolics Nemanja teljesítményéről is kérdezték.

„Nikó képességeiben természetesen továbbra sincs semmi kétségem – szerintem Magyarországon másnak sincs. Edzéseken folyamatosan lövi a gólokat, biztosan jönnek majd a találatok a mérkőzéseken is. Tapasztalatával sokat segít, nagyon hasznosan játszik, megnyitja a területeket a többieknek, remek kombinációkat csinál Ivánnal és Kokóval. Szerencsés vagyok, hogy a mi csapatunkban játszik.”

Márton Gábor:

„Nehéz mit mondani egy 4-1-es vereség után, bár szerintem ez a kiállításig – ami olyan volt, amilyen – egy szoros mérkőzés volt. Tíz embernél is próbáltam úgy cserélni, hogy visszajöhessünk a meccsbe, de a Vidi ellen gól- és emberhátrányban ez nagyon nehéz. A srácok megpróbáltak mindent, rengeteget futottak fel-le, de ez most így sikerült. Tudtuk, ahhoz, hogy életben tartsuk az esélyeinket, szükség van bravúrgyőzelmekre. A kiállításig úgy érzem, ez egy „x”-es meccs volt, volt helyzet és kapufa itt-is, ott-is. Lassan kezdtünk, az elején nem mertünk futballozni, de az első félidő utolsó 10-15 percben már voltak olyan játékok, amelyeket kérek a csapattól. Bíztam benne, hogy ezt át tudjuk menteni, de hamar jött a kiállítás és utána jöttek a Vidi-gólok.”

 

CÍMKÉK
Joan Carrillo Milan 2019-2020 OTP Bank Liga MOL Fehérvár FC - Zalaegerszegi TE FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek