hu en
2020. Február 19. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ELLENFÉL-LES
Bajnoki vereség után látogat a MOL Aréna Sóstóba az Újpest

A Zalaegerszegtől 2-1-re kapott ki a lila-fehér csapat a szombati játéknapon.

 

Idén harmadszor - és áprilisig utoljára - találkozik a MOL Fehérvár FC az Újpesttel. Az idegenben 1-0-ra megnyert bajnoki és a 0-0-s szegedi kupaodavágó után ezúttal a továbbjutásról döntő mérkőzésen, a MOL Aréna Sóstóban, február 19-én 17:30-as kezdettel látjuk vendégül a lila-fehéreket.

A Szent Gellért Fórumban sorra kerülő első mérkőzést követően természetesen a hétvégén ismét bajnoki fordulót rendeztek, ahol az Újpest is érdekelt volt. A ZTE FC ellen vívott találkozón pihenőt kapott az egyébként több szerephez jutó Simon Krisztián, Zsótér Donát, Novothny Soma (ő csereként beállt), Dzenan Burekovic pedig eltiltását töltötte. Az új igazolások közül Jakub Sedlacek és Moussa Traoré sem került meccskeretbe, ahogy a korábban érkezők közül Aron Bjarnason és Koszta Márk sem.

Az Újpest vezetett, de végül 2-1-es vereséget szenvedett a kieső helyen álló egerszegiektől. Kezdőcsapatuk az alábbi volt: Banai - Balázs, Heris, Litauszki, Ristevski - Pauljevic, Nwobodo, Onovo, Rácz B. (Bacsa, 79.), Calcan (Csongvai, 58.) - Perosevic (Novothny, 63.).

Mivel ellenfelünknek eltiltottja ezúttal nem lesz, névsoruk vélhetőleg a múlt keddihez lesz hasonlatos. Akkor Nebojsa Vignjevics a Banai - Pauljevic, Heris, Litauszki, Burekovic - Onovo - Simon K. (Csongvai, 61.), Nwobodo, Zsótér (Szakály P., 81.), Calcan (Perosevic, 46.) - Novothny csapatot küldte pályára ellenünk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek