hu en
2020. Február 17. 11:42  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk az Újpest elleni Magyar Kupa-visszavágóra

Kapunyitás szerdán 16:30-kor, a megnyitott szektorok beengedőkapui közül az V-ös, VI-os, VII-es működik majd. Kibővített gyereksarokkal várjuk kedves szurkolóinkat!

 

Február 19-én 17:30-tól 0-0-ról folytatódik az Újpest elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő, ezúttal hazai pályán, a MOL Aréna Sóstóban lépünk pályára.

Szurkolóink az 1-es és 4-es pénztárak megjelölt ablakainál a szerdai mérkőzés előtt is megvásárolhatják tavaszi szezonbérletüket! Bővebb információ az alábbi linken olvasható.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a környéken nagy forgalom várható, ezért ha tehetitek, időben induljatok el a mérkőzésre!

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható.

Meccsnapon az 1-es és 4-es számú pénztárak 13:30-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőség, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. 

Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

Az Újpest elleni mérkőzésen a megnyitott szektorok beengedőkapui közül az V-ös, VI-os és VII-es működnek majd.

KAPU

SZEKTOR

V-VI. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

IX. kapu

Vendégszektor

Megközelítés

A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 16:30-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 16:30-tól nem lehet behajtani.

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán!

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban, a térképen hazai szurkolói parkolóként jelölt területen parkolhatnak.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljanak járműveikkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Szurkolói buszok

Székesfehérváron két útvonalon különbuszok indulnak a stadionba 16:30-kor, illetve 16:45-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezeken az útvonalakon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 16:30-AS INDULÁS
1.

Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Tóvárosi lakónegyed - MOL Aréna Sóstó 

 

SZURKOLÓI BUSZ  - ÚTVONAL - 16:45-ÖS INDULÁS
1.

Piac tér (Palotai úton a legelső - Vörösmarty térhez legközelebbi buszmegálló) - Széchenyi út, Universal KFT - MOL Aréna Sóstó

Stadionbüfé

Az Újpest elleni Magyar Kupa-mérkőzésen 3 büfé (2 hazai és 1 vendég) üzemel majd.

Minden hazai büfében négy kasszánál fizethettek, ezek közül háromnál csak bankkártyával, egynél pedig
csak készpénzzel tehetitek ezt meg. A vendégszektornál lévő büfénél csak készpénzes fizetés lehetséges.

A Stadion Event Kft. az alábbi, gazdag kínálattal vár benneteket:


 

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek