hu en
2020. Február 15. 22:15  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "Támadásban többet kell mutatnunk"

A két vezetőedző értékelte a Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC bajnokit.

Joan Carrillo:

"Azt kaptuk, amit vártunk, egy kemény mérkőzést egy jó csapat ellen. A védekezést sikerült többé-kevésbé megszervezni, de támadásban többet kell mutatnunk. A Ferencvárosnak érzésem szerint az első félidőben volt több lehetősége, mégis a második játékrészben szerezték meg a győzelmet jelentő gólt. A párharcokban jobb volt a hazai csapat, mi a játékra szerettük volna helyezni a hangsúlyt, de ma sok technikai hiba csúszott a passzokba és a labdavezetésekbe is. Előre cseréltünk, mert nyerni jöttünk, de a változtatások után is megmaradtak a hibák. Jelen pillanatban nem hátrányon jár a fejem, hanem azon, hogy megfelelő regeneráció után jó állapotban legyünk a szerdai, Újpest elleni kupameccsen és a szombati bajnokin. Tudom, hogy hat pont jelenleg a Ferencváros előnye, amely akár még nőhet is, ha megnyerik az elmaradt találkozókat, de a klubnál mindenki harcol a végsőkig a bajnoki címért.”

Sergei Rebrov:

"Három nagyon fontos pontot szereztünk ma. Egyértelműen számítottam arra, hogy ilyen lesz a mérkőzés képe, ezt jeleztem is előre a labdarúgóimnak. Kihangsúlyoztam, hogy labdavesztés esetén is presszingelni kell, muszáj nyomást helyezni az ellenfélre. Egyébként azt gondolom, hogy a Vidi terve az volt, hogy futballozzon, de semlegesítettük a játékukat, nem hagytuk focizni őket. Intenzívek voltunk, sok energiát fektettünk a játékunkba, nagy élvezettel játszottunk. Érthető, hogy ma ünneplünk, de holnaptól a Mezőkövesd elleni mérkőzésre készülünk, hiszen mit ér ez a három pont, ha a jövő héten elveszítjük?"

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek