hu en
2020. Február 15. 09:01  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: „Jó találkozóra számítok, a játékosok is várják a rangadót”

Szombat este 19:30 órakor kezdődik a tavasz NB I-es rangadója.

„Nem gondolom, hogy ez a mérkőzés dönti el a bajnokság sorsát, de természetesen a labdarúgásban bármi előfordulhat. Tiszteljük a Ferencvárost, de úgy vélem, jól felkészültünk ellenük. Egy jó találkozóra számítok, a játékosok is nagyon várják a rangadót. Hiszek a labdarúgóinkban, az elvégzett munkában, kiállunk a saját futballfilozófiánk mellett és azért utazunk a Ferencvároshoz, hogy három ponttal gazdagodjunk a lefújás után" - mondta Joan Carrillo.

Vezetőedzőnket a találkozó előtt arról is kérdezte a sajtó, hogy mit szól ahhoz, hogy a Ferencváros már tíz napja nem lépett pályára, miközben a Vidi két mérkőzést is lejátszott.

„Nyolc találkozó van a csapat februári menetrendjében, ráadásul ezek jellemzően egyáltalán nem könnyű találkozók, sőt! Erős csapatok várnak ránk a bajnokságban a kupában pedig ugye az Újpest az ellenfelünk - a bajnokik mellett pedig a kupa is nagyon fontos a klub számára. Hogy eközben a Ferencváros tudott pihenni? Ez rajtunk kívül állo okok miatt alakult így, nem volt befolyásunk a folyamatokra. Ha én is a döntéshozók között lennék, elképzelhető, hogy máshogy döntök, de ezzel nem szabad foglalkoznunk. A saját munkánkra koncentráltunk és arra, hogy a játékosoknak átadjuk a szükséges ismereteket és tudást ahhoz, hogy az előttünk álló fontos találkozókat sikerrel vegyék.”

Joan Carrillót arról is kérdezték, hogy mivel lehet megfogni a bajnokságban hazai pályán 46 bajnoki óta veretlen FTC-t (a Magyar Kupában egyébként tavaly csapatunk győzni tudott az Üllői úton).

„Ez egy szép sorozat, valóban jó a Ferencváros hazai statisztikája. De minden sorozat megszakad egyszer, a pályán pedig nem a különböző statisztikai adatok küzdenek, hanem 22 játékos.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek