hu en
2020. Február 14. 12:15  -  Wéninger Ákos   -   molcsapat.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nikolics Nemanja interjú a molcsapat.hu-n!

A szombati, Ferencváros elleni rangadó előtt hosszabb interjút készített támadónkkal a molcsapat.hu stábja!

Jó néhány egykori csapattársammal találkoztam, amikor beléptem a fehérvári öltözőbe, akad köztük, akivel a Vidinél, másokkal a válogatottban voltunk társak. De nemcsak a játékosok között voltak régi ismerősök, hanem a stábban, az irodákban, a pálya környékén is. Őszintén mondhatom, tényleg hazatértem Fehérvárra" - árulta el Niko a molcsapat.hu-nak, majd a Vidi vezetőedzőjéről, Joan Carrilloról is említést tett: "Nagyon jó kapcsolatunk volt, rengeteget tanultam tőle, és tényleg úgy érzem, sokat fejlődtem a keze alatt. Számomra nagyon fontos az edző személye, több klubváltásomnál is döntő tényező volt, hogy kinek az irányítása alatt dolgozhatok, és ehhez 32 évesen is ragaszkodtam. Carrillo más típusú edző, és tudom, hogy hasonló játékot szeretne játszatni velünk, mint amikor legutóbb a játékosa voltam. Most egy kicsit nehezebb a dolga, hiszen legutóbb másodedzőből lett vezetőedző, így jól ismerte a játékosokat, míg most talán kell egy kis idő, mire teljes lesz az összhang. De hogy az a helyes út, amit Carrillo kijelölt, afelől semmi kétségem" - szögezte le a csatár.

Természetesen az interjúban csatárunk a szombat este 19:30-kor kezdődő FTC - Vidi szuperrangadóról is beszélt a molcsapat.hu-nak. A teljes interjút ide kattintva olvashatod el!

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek