hu en
2020. Február 12. 14:30  -  Guber Péter
VALENTIN-NAP
Lepd meg párodat vidis ajándékkal Valentin-nap alkalmából!

Február 13-án és 14-én 15% kedvezménnyel vásárolhattok a VidiShopban és a vidishop.hu-n, 10 ezer forint feletti vásárlás esetén pedig páros belépőt adunk ajándékba a Vidi-Újpest Magyar Kupa-mérkőzésre!

Ismételten közeleg február 14., azaz a Valentin-nap, a szerelmesek napja! A VidiShop is készül a jeles alkalomra: február 13-án és 14-én a MOL Aréna Sóstóban található üzletünkben (nyitvatartás: 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30), illetve a vidishop.hu-n 15% kedvezménnyel lehet megvásárolni a Vidi Collection női és férfi ruházati termékeit!

Amennyiben a vidishop.hu-n szeretnétek igénybe venni a kedvezményeteket, a kosárban a "MOL Fehérvár FC bérletkód megadása/kupon megadása" mezőbe kell beírni a VALENTIN15 kódot. A kupon felhasználásának módjáról itt írunk részletesen!

Ezen felül amennyiben 10 ezer forint felett vásároltok, egy páros belépőt adunk ajándékba a Vidi-Újpest Magyar Kupa-mérkőzésre!

Az akció más kedvezménnyel nem összevonható és a leárazott termékekre nem vonatkozik.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek