hu en
2020. Február 11. 09:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Pátkai Máté: "Egy kupamérkőzés mindig más, mint egy bajnoki"

Középpályásunk szerint előnyt kell kovácsolnunk abból, hogy egyszer már játszottunk Szegeden 2019-20-ban.

Február 11-én, kedden 19:30-kor a MOL Fehérvár FC Újpest elleni, idegenbeli összecsapása nyitja a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek küzdelmeit. A mérkőzés előtt Pátkai Máté összegezte várakozásait.

"Igaz, hogy idén egyszer már találkoztunk az Újpesttel, de egy kupamérkőzés mindig más, mint a bajnoki. Sokat kell utazni a találkozóra, hiszen Szegeden lesz az összecsapás, de nagyon bízom benne, hogy olyan eredményt tudunk elérni az odavágón, hogy jó helyzetből várhassuk a székesfehérvári mérkőzést. Ebben a szezonban egyszer már játszottunk a szegedi stadionban, egy kicsit ismerősebb lesz számunkra a környezet, ebből előnyt kell kovácsolnunk. Azt már több meccsen, például szombaton, a Mezőkövesd ellen is bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk sokkal magasabb színvonalon futballozni, mint tettük azt Újpesten" - fogalmazott Pátkai Máté.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek