hu en
2020. Február 11. 07:55  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "Fontos a kupaszereplés is a klubnak"

Vezetőedzőnk elárulta, néhány helyen változik majd a kezdőcsapat.

"Szeretnénk jobb meccset játszani az Újpest ellen, mint legutóbb. Természetesen győzelemre törekszünk Szegeden is, fontos a kupaszereplés is a klubnak, ezt tudja a csapat is. Kizárólag az Újpest elleni találkozó van a fejekben, nem szabad most a többi mérkőzéssel foglalkozni. Biztosan változik majd valamennyire a felállás a szombatihoz képest, ilyenkor figyelembe kell venni többek között a játékosok fizikai állapotát is. Szóval vannak olyan posztok, amelyeken várható változtatás. Akárki is lép majd pályára a keretből, mindent megtesz majd azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát."

Természetesen megkérdeztük vezetőedzőnket arról is, hogy mit gondol a meglepő helyszínválasztásról - mint ismert, a pálya alkalmatlanága miatt a Szusza Ferenc Stadion helyett a szegedi Szent Gellért Fórumban fogad minket a lila-fehér csapat.

"Nekünk elég komplikálttá vált így a helyzet, de rajtunk kívül álló okok vezettek idáig, így nem tudunk mit tenni. Nem ideális ez, de profi emberek alkotják a csapatot és a stábot, így is meg kell oldanunk ezt a feladatot, nem szabad a külső tényezőkkel foglalkozni."

Az Újpest FC vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics ezúttal nem osztotta meg a sajtóval várakozásait a mérkőzéssel kapcsolatban.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek