hu en
2020. Február 07. 12:08  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
STATISZTIKA
Kovácsik Ádám, Fiola Attila és Armin Hodzic bekerültek a 19. forduló csapatába

Jobbhátvédünk zsinórban másodszor szerepel az összeállításban.

A molfehervarfc.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk szerdán idegenben 1-1-et játszott a Debrecennel. A mérkőzésen nyújtott teljesítményével három játékosunk érdemelte ki, hogy bekerüljön a forduló válogatottjába.

A 19. forduló válogatottja
Kovácsik Ádám (MOL Fehérvár FC, 318) - Fiola Attila (MOL Fehérvár FC, 275), Andriy Nesterov (Mezőkövesd, 271), Batik Bence (Honvéd, 270), Szabó János (Paks, 349) - Josip Knezevic (Puskás Akadémia, 347), Isael (Ferencváros, 284), Molnár Gábor (Diósgyőr, 283), Könyves Norbert (Paks, 327) - Armin Hodzic (MOL Fehérvár FC, 285), Böde Dániel (Paks, 280)

Fiola Attila a 18. fordulós teljesítményével is szerepelhetett összeállításunkban, így zsinórban másodszor "van itt", míg Kovácsik Ádám a szezonban harmadjára került be, a 318-as érték kapusok között 2019-20 9. legjobbja. Armin Hodzic negyedszer érdemelte ki, hogy a forduló válogatottjában legyen.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek