hu en
2020. Február 06. 11:16  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
MEGTISZTELTETÉS
Juhász Roland kézlenyomata is felkerül a Magyar Sportcsillagok Falára a Testnevelési Egyetemen

Csapatkapitányunk csütörtökön délelőtt olimpiai és világbajnokok garmadájával együtt vett részt az eseményen.

Február 6-án, csütörtökön délelőtt a Testnevelési Egyetemen rangos eseményen vett részt Juhász Roland, a MOL Fehérvár FC csapatkapitánya.

2015. október 15-én kigyulladt a TE Atlétikai Csarnoka és előadóterme, mely helyet adott a Magyar Sportcsillagok Falának. Ezen a falon a magyar sport legendás alakjainak kézlenyomatai voltak, ezeknek nagy része odaveszett a tűzben. Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora a csütörtöki eseményen elmondta: ezt a gyűjteményt szeretnék minél teljesebb formában újra létrehozni, illetve bővíteni.

A TE által megbízott grémium döntése alapján kiválasztott sportolók és szakemberek közé Juhász Roland is bekerült, így csapatkapitányunk mintegy 20-25 olimpiai és világbajnokkal együtt örökítette meg kézlenyomatát a Magyar Sportcsillagok Falára.

CÍMKÉK
Juhász Roland
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek