hu en
2020. Február 04. 13:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
UTÁNPÓTLÁS
A hétvégén rendezték a Szalmásy Tamás és Wollek Tibor után elnevezett emléktornákat

Mindkét utánpótlás-tornán két csapattal képviseltette magát a Vidi.

1970-es évekbeli legendás játékosaink, Szalmásy Tamás és Wollek Tibor néhány év eltéréssel, 2008-ban és 2004-ben hunytak el, tiszteletükre hosszú ideje utánpótlás emléktornákat szerveznek. A február elsejei hétvégén Sóstón előbb az U9-es Szalmásy Tamás Emléktorna, majd vasárnap az U10-es Wollek Tibor Emléktorna küzdelmei zajlottak.

A MOL Fehérvár FC mindkét nap két-két csapattal vett részt a tornákon. Az U9-es korosztályban piros csapatunk 7 meccsen 13 pontot gyűjtve 3. helyezést ért el, míg a fehérek 8.-ak lettek. A torna válogatottjába Sitku Zoárd került be klubunktól.

U10-ben is a pirosak szerepeltek eredményesebben, 12 pontot elérve a 4.-ek lettek, míg a fehérek 7 ponttal a 6. pozícióban végeztek. A torna válogatottjának szintén Sitku Zoárd volt a tagja fehérvári részről.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek