hu en
2020. Február 03. 10:37  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
JEGYVÁSÁRLÁS
Vásárold meg jegyed az Újpest elleni, hazai Magyar Kupa-visszavágóra!

Az A-szektorok nem kerülnek megnyitásra. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A jegyek nem névre szólóak.

Néhány hét leforgása alatt háromszor is játszik az Újpesttel a MOL Fehérvár FC. A harmadik összecsapásra február 19-én 17.30 órai kezdettel a Magyar Kupa keretein belül a MOL Aréna Sóstóban kerül sor.

Ahogy azt korábban is jeleztük, az Újpest elleni hazai MK-mérkőzésre a 2019-20-as éves, valamint a 2020-as tavaszi bérletek érvényesek!

Ahogy arról korábbi cikkünkben már beszámoltunk, a november 23-i, PAFC elleni mérkőzéstől kezdődően a nem kiemelt kockázatúnak minősített találkozók esetén sem online, sem személyes vásárlás esetén nem szükséges személyes adatok megadása! Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat tartsátok magatoknál!

Jegyárak

Ahogy a bérletértékesítés megkezdésekor jeleztük, előfordulhat, hogy a Magyar Kupa-mérkőzésen nem a megváltott helyre lesznek érvényes a bérletek.

A február 19-i mérkőzésen csak a C1, C2, C3, C4, D1, D2, D3 és RBD-szektorok kerülnek megnyitásra és a megvásárolt belépők, valamint az egész éves, illetve tavaszi szezonbérletek bár helyre szólnak, a székek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattintson ide!

14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

Felhívjuk figyelmeteket arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegy-, illetve bérletvásárlásnál ezt kérjük vegyétek figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a hazai jegyárainkkal.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétköznap és szombaton:
12:00-20:00
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton 9:00-13:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon: +36 30 5080999,
illetve e-mailben az [email protected] címen.

Minden Vidi-szurkolót várunk a február 19-i mérkőzésre a MOL Aréna Sóstóba, szurkoljunk együtt a Vidinek!

 
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek