hu en
2020. Február 01. 22:20  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl"

A két vezetőedző értékelte az Újpest FC - MOL Fehérvár FC bajnokit.

Joan Carrillo:

"Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amelyen az volt a legfontosabb, hogy megszereztük a három pontot. De az biztos, hogy majd ki kell elemeznünk a találkozót, és az is biztos, hogy nem ez volt a legjobb meccsünk, tudunk jobban játszani. Az Újpest szervezett volt és fizikálisan ma fölénk nőtt, de a játékosok hozzáállása remek volt, látszott, hogy az első perctől az utolsóig a győzelemre törtek. Próbáltuk játszani a futballt, de a pálya talaja nem igazán segítette a stílusunkat. A cserékkel vállaltunk némi kockázatot, de ahogyan az életben, úgy a futballpályán is néha erre van szükség. Az biztos, hogy ma sem a döntetlenért jöttünk, és végül sikerült is elhoznunk a három pontot. A szurkolóinknak is járt ez a győzelem, hiszen ma is itt voltak és végig támogattak minket.”

Nebojsa Vignjevics:

"Hiába volt több helyzetünk mint a Vidinek – főleg az első félidőben -, mivel ezeket nem értékesítettük, nem tudtunk nyerni. Úgy érzem, a játék alapján nem érdemeltünk vereséget, de ellenfelünket tapasztaltabb játékosok alkotják és a szerencse is melléjük állt, így a végén elveszítettük a meccset. Gratulálok a Vidinek a győzelemhez, de a saját játékosaimnak is jár az elismerés, mert nagyon odatették magukat a pályán.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek