hu en
2020. Január 27. 14:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk az Újpest elleni mérkőzésre

A teljes árú belépők elővételben 2000 forintba, meccsnapon a helyszínen 3000 forintba kerülnek. 14 év alatt és 65 év felett a belépés ingyenes.

A Honvéd után újabb fővárosi csapat, az Újpest vár a MOL Fehérvár FC-re az OTP Bank Ligában. Az idegenbeli találkozó február 1-jén 19:30-kor kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban.

Jegyvásárlás

Szurkolóink elővételben online, a meccsjegy.mlsz.hu-n, a VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) és a Szusza Ferenc Stadion jegypénztárainál vásárolhatnak belépőt. Online csak teljes árú jegyek válthatók, kedvezményes belépők vásárlására személyesen, a kedvezményre jogosító okirat felmutatása esetén van lehetőség.

A teljes árú jegyek elővételben 2000 forintba, meccsnapon a helyszínen 3000 forintba kerülnek, 14 éven felüli diákok számára a belépők elővételben 1500 forintba, meccsnapon a helyszínen 2000 forintba kerülnek. 14 év alattiak és 65 év felettiek számára a belépés ingyenes.

Személyes adatok megadása sem online, sem személyes vásárlás esetén nem szükséges!

Megközelítés, belépés

Február elsején, mérkőzésnapon a Szusza Ferenc Stadion kapui, valamint a vendégpénztárak 18 órakor nyitnak. Személygépjárművel érkező szurkolóink a környező utcákban parkolhatnak. A vendégszektorban büfé lesz.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek