hu en
2020. Január 26. 11:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Zsóri Dániel tavasszal az NB II-es Budaörsben is szerepet kaphat

Fiatal támadónkra továbbra is számít a Vidi szakmai stábja, adott esetben azonban kooperációs partnerünknél is pályára léphet.

2019 augusztusában kötött kooperációs szerződést klubunk és a Budaörs SC, így ősszel már több 21 éven aluli játékosunk is szerepelt az NB II-es együttesben. Tavasszal Zsóri Dánielre is számíthat partnerünk, amennyiben a Vidi első csapatában nem lép pályára.

"Zsóri Dani továbbra is a Vidi első keretéhez tartozik, számítunk rá, természetesen az első csapattal is edz, azonban úgy ítéltük meg, hogy amennyiben nincs meg a megfelelő meccsszáma, a rendszeres játéklehetőség miatt lehetősége lesz kooperációs partnerünknél, a Budaörsnél is pályára lépni. Mindez azt jelenti, hogy tavasszal nemcsak Joan Carrillo, hanem adott esetben Bognár György, a Budaörs szakmai igazgatója is számíthat Dani játékára. Fiatal játékosunk további fejlődése érdekében ez a legmegfelelőbb döntés" - nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató.

Frissítés (13.10):

A Budaörs SC 2-1-re kikapott az FTC-től január 26-án vasárnap felkészülési mérkőzésen, a budaörsiek gólját Zsóri Dániel szerezte tizenegyesből!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek