hu en
2020. Január 25. 17:00  -  Ballai Bence
Vásárolja meg jegyét a Bp. Honvéd elleni rangadóra!

Jegyet online, a VidiShopban, a Fehérvári Jegyirodában és a Petőfi Kultúrtanszéken is lehet váltani. A meccs kiemelt kockázatú lesz, ezért a jegyvásárlás alkalmával a személyes adatokat meg kell adni!

A 2020-as esztendő első tétmérkőzése a Bp. Honvéd elleni bajnoki rangadó lesz, melyet január 25-én, szombaton 17 órakor rendeznek meg a MOL Aréna Sóstóban. 

Az online jegyvásárláshoz nem szükséges a klubkártya!

Ahogy azt korábban jeleztük, a rendőrség által kiemelt kockázatúnak minősített mérkőzések alkalmával továbbra is meg kell adniuk szurkolóinknak a jegyvásárláskor nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

Jegyárak

A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattintson ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vegyék figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal. 

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.

Hétköznap 10:00 - 17:30
ebédszünet 13:00 - 13:30

Fehérvári Jegyiroda

8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)

Január 15-től:
Hétköznap 9:00 - 18:00
Szombaton 9:00 - 13:00

Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.

Hétköznap és szombaton:
12:00-20:00

Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon: +36 30 5080999,
illetve e-mailben az [email protected] címen.

Minden Vidi-szurkolót várunk január 25-én is a MOL Aréna Sóstóban!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek