hu en
2020. Január 18. 17:02  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Joan Carrillo: „Ilyen erős ellenfelek ellen lehet fejlődni”

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC-VfB Stuttgart találkozót.

Joan Carrillo:

„Szeretek ilyen erős csapatok ellen játszani, úgy gondolom ilyenkor lehet fejlődni. Az első félidőben sok technikai hibát vétettünk. Intenzíven és keményen letámadtak a németek, a hibáink pedig gólokhoz vezettek. Nekünk is voltak azért lehetőségeink, de azok sajnos kimaradtak. A második félidőben sokat változtattunk, egyrészt más játérendszert is kipróbáltunk, másrészt több játékos is lehetőséget kapott, erre is való egy edzőtábor. Tetszett a srácok hozzáállása és munkája az elmúlt két hét során. Meg vagyok arról győződve, hogy a Honvéd ellen már friss lesz a csapat, és megfelelő intenzitású játékkal képesek leszünk megszerezni a három pontot.”

Pellegrino Matarazzo:

„Tizenkét nap múlva kezdődik számunkra a bajnokság. Ennyivel a rajt előtt nagy elégedettséggel töltött el az a teljesítmény, amelyet ma a csapatom mutatott. Ahogy minden meccs és edzés, úgy a mai kilencven perc is segített abban, hogy kikre számíthatok akár kezdőként is az első fordulóban. Nemrég kezdtük a közös munkát, így az edzőtábor remek alkalom arra, hogy a csapat megismerje azt a futballfilozófiát, amelyet szeretném, ha képviselnének. Természetesen hiszek abban, hogy a szezon végén fel tudunk jutni az élvonalba!”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek