hu en
2020. Január 16. 23:40  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Zsóri Dániel: "Ez a díj plusz motivációt ad a jövőre nézve"

Fiatal támadónk az Év Gólja-díj megnyerése után nyilatkozott.

Ahogy azt a molfehervarfc.hu-n korábban megírtuk, fiatal támadónk, Zsóri Dániel újabb rangos elismeréssel gazdagodott: az MLSZ szakmai bizottságának döntése alapján ő szerezte az Év Gólját. Az Év Sportolója Gála hivatalos részének befejezése után csatárunk honlapunknak nyilatkozott.

"Nagyon örülök, hogy megnyertem ezt a díjat is, ez plusz motivációt ad a későbbiekre nézve. Ezzel a gálával lezártam a 2019-es évet. Nem tudtam előre, hogy én fogok győzni, a szervezők mindössze annyit mondtak, hogy örülnének, ha itt lennék. Most, ha visszamegyek a csapathoz, azon leszek, hogy a közelgő tavaszi idényben csúnya vagy szép gólokkal, teljesen mindegy, de segítsem a Vidit abban, hogy megnyerjük a bajnokságot és a Magyar Kupát. Tavaly a Debrecennel nem voltam edzőtáborban, így ez felnőtt pályafutásam első ilyen időszaka. Nagyon tetszik, poziítv minden, jól haladunk a felkészüléssel, biztos vagyok benne, hogy készen fogunk állni a Honvéd elleni mérkőzésre." - zárta szavait Zsóri Dániel.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek