hu en
2020. Január 15. 18:19  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "Többet kell mutatnunk, mikor birtokoljuk a labdát"

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - VfL Bochum felkészülési mérkőzést.

Joan Carrillo:

"Kemény munkát végez a csapat, fáradtak a játékosok, ez látszik a mérkőzéseken is. Jelenleg nem az eredmény a legfontosabb, de ettől függetlenül többet kell mutatnunk akkor, amikor birtokoljuk a labdát. Ami a védekezést illeti, látom a fejlődést, de két napja is büntetőből kaptunk gólt, ma is, emellett a Bochum egy pontrúgásból is eredményes volt, ezekre a dolgokra is figyelnünk kell. De nem aggódok, mert a hozzáállás rendben volt, van a csapatban minőség, a Honvéd ellen kell majd mindennek összeállnia."

Thomas Reis:

"Úgy gondolom, megérdemeltük a győzelmet a mai edzőmérkőzésen. Jól levédekeztük ellenfelünk támadásait, ráadásul több játékrendszert is ki tudtunk próbálni. Örülök, hogy a három- és a négyvédős rendszerünk is jól működött. Fontos, hogy több rendszert is tudjunk alkalmazni. Külön örülök annak, hogy kapott gól nélkül zártuk a meccset."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek