hu en
2020. Január 14. 18:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Két felkészülési mérkőzés között két edzés

A Sion és a Bochum elleni találkozó között szerdán is két gyakorlást vezényelt a szakmai stáb.

Kedden is délelőtt tíz órakor kezdődött a nap érdemi része Marbellán edzőtáborózó csapatunk tagjai számára, ekkor gurult be ugyanis a játékosokat szállító busz a Marbella Football Center területére. A tréning első órája a konditeremben zajlott, azok a játékosok, akik a Sion ellen több időt töltöttek a pályán, regeneráló edzésen vettek részt, a többiek pedig „védők a támadók elleni” kispályás mérkőzéssel zárták a délelőttöt.

Délután fél ötkor kezdődött az edzés, a mezőnyjátékosok cicázással melegítettek, a kapusok pedig külön edzettek Brockhauser István kapusedző irányítása mellett. A tréning végén a pontrúgások és kapuralövések gyakorlására helyezte a hangsúlyt a szakmai stáb, szerdán 16:00 órakor pedig következik a Bundesliga 2-ben szereplő Bochum elleni felkészülési mérkőzés, amelyre La Líneában kerül sor.

 

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek