hu en
2020. Január 11. 09:16  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Vinícius Paulo: "Boldog vagyok, hogy a csapat rendelkezésére állhattam"

Csapatkapitány-helyettesünk az év az első meccsén tért vissza a pályára.

A Winterthur elleni edzőmérkőzésen hosszú kihagyás után újra pályán lehetett Vinícius Paulo. Magyar válogatott középhátvédünk még az első 2019-20-as tétmeccs előtt szenvedett sérülést, utoljára július 3-án, a DAC elleni felkészülési találkozón játszott. A tapasztalatokról a molfehervarfc.hu-nak beszélt.

"Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen hosszadalmas sérülést követően ismét a csapat rendelkezésére állhattam! Ezt az edzőtábort arra fordítom, hogy visszaszokjak a meccsterhelésbe és a Winterthur ellen jól is éreztem magam a pályán. A fő az, hogy a bajnokik idején már ne érezzek magamon meccshiányt. Emiatt a teljesítményem az első idei összecsapáson nem is annyira mérvadó, az fontosabb, hogy nem voltak térdfájdalmaim. Száz százalékban egészséges vagyok és elkezdhetem visszaszerezni az erőt, játékba lendülhetek. Várom már a következő kihívásokat!" - nyilatkozta Vinícius Paulo.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek