hu en
2020. Január 09. 10:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Nego Loic: "Mindenki fáradt, de pozitív értelemben"

Magyar állampolgársággal is rendelkező játékosunk szerint szenvednie kell a csapatnak az eredményes tavaszért.

Január 4. óta tartózkodik a marbellai edzőtáborban a MOL Fehérvár FC, játékosaink már több fárasztó napon is túl vannak. Az eddigi tapasztalatokról, kihívásokról Nego Loic nyilatkozott a molfehervarfc.hu-nak.

"Mindenki fáradtnak érzi magát, de pozitív értelemben! Nem arról van szó, hogy unnánk és haza akarnánk menni, épp ellenkezőleg. A fejlődés útján vagyunk és azért dolgozunk, hogy készen álljunk a tavaszi idény jelentette kihívásokra. Ezért pedig szenvednünk kell! Én személy szerint érzem, hogy napról napra jobb a csapatmunkánk, egyre inkább érezzük egymás mozgását, játékát. A Winterthur elleni idénynyitó mérkőzés napja már közeleg, de annak természetesen nem ugyanolyan a rangja, mint majd a bajnokiknak lesz. Pénteken az lesz a kulcskérdés és a fő cél, hogy minél gyorsabban szokjunk vissza a versenyzéshez, a meccshelyzetekhez" - fogalmazott Nego Loic.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek