hu en
2019. December 28. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ÉV GÓLJA
Támogassa voksával Zsóri Dánielt az Év Gólja-szavazáson!

A végső győztest az M4 Sport-Év Sportolója Gálán hirdetik ki.

Nyáron szerződtetett támadónk, Zsóri Dániel szeptemberben, a FIFA-gálán első magyar játékosként - a Ferencváros ellen, még februárban ollózott góljával - elnyerte a legszebb találat szerzőjének járó Puskás-díjat.

Az M4 Sport és a Magyar Sportújságírók Szövetségének közös szervezésében január 16-án 20 órától megrendezésre kerülő M4 Sport-Év Sportolója Gálán több más kategória mellett - az Év Férfi Labdarúgója-díjra Pátkai Máté is esélyes - az Év Góljának nyertesét is kihirdetik. Ebben a versengésben nemcsak a Magyarországon és nemcsak a labdarúgásban szerzett gólok vesznek részt, hanem a külföldön magyar játékos által vagy hazánkban külföldi labdarúgó által lőtt, illetve a futsal-találatok is.

Zsóri Dániel gólját az MLSZ szakmai bizottsága erre a díjra is jelölte, a következő hetekben, január 6-ig pedig a szurkolók arra szavazhatnak, hogy a versenyben lévő 10 találat közül melyik háromból válassza majd ki az MLSZ grémiuma a végső győztest.

Támadónkra ezen a linken lehet leadni a szavazatokat!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek