hu en
2019. December 18. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visar Musliu: "2020 fontos esztendő lesz számomra"

Észak-macedón válogatott játékosunk értékelte az elmúlt hónapokat, valamint elárulta azt is, hogy mit vár a következő esztendőtől.

"Összességében pozitívan értékelem az elmúlt négy és fél hónapot, de csapattársaimhoz hasonlóan bennem is van azért hiányérzet, hiszen több alkalommal is értékes pontokat veszítettünk. Szezon közben, augusztus elején igazoltam Székesfehérvárra és az eddig itt töltött idő alátámasztotta azokat a várakozásaimat, amelyekkel a Vidibe érkeztem. Óriási öröm volt számomra, hogy életem első NB I-es mérkőzésén góllal mutatkozhattam be, arra a meccsre mindig emlékezni fogok.

Természetesen vannak kevésbé örömteli emlékeim is az őszi szezonból, minden vereség fájó, de különösen rossz érzés, hogy mindegyik alkalommal hazai környezetben maradtunk alul. Ugyanakkor nagyon sok hátra van még a bajnokságból, biztos vagyok abban, hogy képesek leszünk tavasszal a magunk javára fordítani a bajnokságot. Emellett a kupában is érdekeltek vagyunk még, jó lenne, ha első magyarországi szezonomban összejönne a duplázás. Nem lesz sok időnk pihenni, de a decemberi szabadság alatt azon leszek, hogy maximálisan feltöltődjek mentálisan és fizikálisan is. 2020 fontos esztendő lesz számomra, hiszen ahogy már mondtam, a Vidivel komoly célokért küzdhetek, de emellett a válogatottal is történelmet írhatunk, ugyanis reális esélyünk van arra, hogy tavasszal kiharcoljuk az Eb-re való kijutást, ehhez először Koszovót kell legyőznünk március végén. Ez persze még odébb van, most a pihenésé, januártól pedig a felkészülésé a főszerep. Ezúton szeretnék minden Vidi-drukkernek kellemes ünnepeket, jó pihenést és sikerekben gazdag boldog új évet kívánni!" - nyilatkozta honlapunknak Visar Musliu.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek