hu en
2019. December 14. 20:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "A játékosok önbizalma és a szurkolók miatt volt nagyon fontos a győzelem"

A két vezetőedző értékelte a Kisvárda Master Good - MOL Fehérvár FC bajnokit.

Joan Carrillo:

"Ma a győzelem volt a legfontosabb, mert a játékosok önbizalma, valamint a szurkolóink miatt mindenképpen győzelemmel szerettük volna zárni az évet! Természetesen támadásban még mindig szeretnék többet látni a csapattól, vállalhatnánk több kockázatot, de egy erős Kisvárda ellen így is nagyon értékes három pontot szereztünk. A szünet után pedig kezdődik a munka, az edzőtáborban már több időnk lesz a taktikai dolgokra. Ha a játékosok magabiztosan játszanak majd, és az előbb említett edzésmunkát is beletesszük a felkészülés során, akkor hiszek abban, hogy javul a játék képe is, mert minden nap látom, hogy milyen jó alapképességű játékosok vannak nálunk. Nem utolsósorban pedig szeretnék mindenkinek boldog karácsonyt és boldog új évet kívánni!"

Dajka László:

"A vereség ellenére szerintem jól futballoztunk, jól kezdtük a mérkőzést. Az első félidő végén az öngól nagyon megfogott minket. Próbáltunk lelket önteni a játékosokba a szünetben, cseréltünk is, de egy figyelmetlenség miatt jött a második gól, amely után ellenfelünk nyugodtan futballozhatott. Mi ezt követően sem játszottunk rosszul, de a befejezésekbe folyamatosan hiba csúszott, így pedig nem lehet meccset, meccseket nyerni."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek