hu en
2019. December 13. 08:50  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Funsho Bamgboye: "Több hiba nem fér bele"

Nigériai támadónk szerint mindegy, hogy hogyan, de nyernünk kell.

A Kisvárda ellen zárja az őszi idényt a MOL Fehérvár FC. Együttesünk december 14-én 17 órai kezdettel lép pályára a Várkert Stadionban, a mérkőzést megelőzően Funsho Bamgboye nyilatkozott a molfehervarfc.hu-nak.

"Nem készültünk különlegesen a szombati mérkőzésre, de mint mindig, most is a három pont megszerzése az elvárás. Számomra nem az a legfontosabb, hogy a győzelmet az én segítségemmel szerezzük meg, a lényeg, hogy nyerjünk. Természetesen ha lehetőséget kapok, bizonyítani fogok, ezt megígérhetem. A futballban mindig benne van, hogy elveszít egy-egy meccset a csapat, de mivel mi az elmúlt időszakban már szenvedtünk vereséget, több hiba már nem fér bele. A Paks elleni összecsapás mögöttünk van, most a Kisvárdára kell koncentrálnunk. Igaz, hogy ez 2019 utolsó találkozója a számunkra, de fáradtak sosem lehetünk, hiszen ez a munkánk. A munkát pedig először el kell végezni, meg kell nyerni a meccset és csak azután gondolhatunk a pihenésre!" - mondta Funsho Bamgboye.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek