hu en
2019. December 12. 14:46  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Joan Carrillo: "A proaktív futballban hiszek"

Vezetőedzőnk hosszabb interjút adott a molcsapat.hu-nak.

Visszatérése óta három tétmérkőzésen ült a MOL Fehérvár FC kispadján Joan Carrillo. Vezetőedzőnk 2019-ben még egy összecsapásra, a Kisvárda elleni bajnokira készíti fel együttesünket, a 16. fordulót megelőzően pedig a molcsapat.hu-nak adott hosszabb interjút.

“Sok a munka, és én egyébként is abban hiszek, hogy ha a játékosainktól a maximumot várjuk el, akkor az egész stábnak is mindent bele kell adnia. Szerencsére nagyon pozitív a légkör, mindenki tudja, mi a dolga, akar és tesz is azért, hogy folyamatosan fejlődjön a klub. Szerencsés és boldog vagyok, hogy itt lehetek” - kezdte nyilatkozatát Joan Carrillo.

“Én nem a reaktív futballban hiszek, hanem a proaktívban. Nyilván én is alaposan felkészülök mindig az ellenfélből, de azt szeretem, ha a csapatom minden körülmények között ragaszkodik a saját játékához, és az első perctől kezdve magához ragadja a kezdeményezést. A stratégiámban ugyanúgy megvan a védekezés szerepe, de akkor leszek elégedett a MOL Fehérvárral, ha minden meccsen a győzelemre törő, bátran támadó csapatot látok majd a pályán” - tette hozzá mesterünk.

Az interjú teljes szövegét ide kattintva, a molcsapat.hu oldalon olvashatják el!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek