hu en
2019. December 09. 13:18  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
UTÁNPÓTLÁS
Az U19-es leányok győzelmével ért véget 2019 utánpótlás-csapataink számára

A felnőtt férfiak után a fiatal hölgyek is Szegeden jártak.

Egyetlen találkozót bonyolítottak a hétvégén utánpótlás-csapataink számára, méghozzá a leány U19-es együttes volt még adós egy találkozóval 2019-ben, ezt követően végképp szünetre vonultak a fiatalok.

Leány U19 Kiemelt csoport 13. forduló
2019. december 8. Szent Mihály - MOL Fehérvár FC 2-6 (1-1)
A végeredményhez mérten kifejezetten szorosnak volt mondható a félidei állás, hiszen Regőci révén ugyan egy darabig vezettünk az első játékrészben, de a 35. minutumban egyenlíteni tudott a Szent Mihály, kialakítva ezúttal azt az állást, amellyel Gajdóczi Tibor tanítványai az öltözőbe vonulhattak. A második félidőben viszont elindult a "henger", hiszen az 51. és az 57. minutumok között háromszor is eredményesek tudtunk lenni, eldöntve ezzel a három pont sorsát. Végül 6-2-re nyertünk és ezzel felkapaszkodtunk a tabella 4. helyére féltávnál, előttünk csak az MTK, a Ferencváros és a Puskás Akadémia áll.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek