hu en
2019. December 03. 23:25  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "A játékosok rengeteg munkát fektettek a mérkőzésbe"

A két vezetőedző értékelte a Szeged-Csanád Grosics Akadémia - MOL Fehérvár FC kupameccset.

Joan Carrillo:

„Nehéz mérkőzésre számítottunk, az is lett belőle. Nagyon jól dolgozik a szegedi stáb, jól megszervezték a csapatjátékukat. Kontrollálni szerettük volna a találkozót, harcoltunk is, de nem jött az első gól, nem sikerült jól az első játékrész. A szünet után a hazaiak továbbra is szervezetten játszottak, nekünk ugyan voltak nagy helyzeteink, ám ezek kimaradtak. De a hibák is a futball részei, ma este ráadásul a büntető is kimaradt. A játékosok azonban így is rengeteg munkát fektettek a mérkőzésbe, a hosszabbításban pedig belőttük a győztes gólt, ezzel kiharcoltuk célunkat, a továbbjutást."

Joao Janeiro:

„Először is szeretnék gratulálni a Vidinek a továbbjutáshoz, valamint kollégámnak Joan Carrillónak, aki két győzelemmel kezdett a kispadon. Nekünk ez volt kilenc nap alatt az ötödik meccsünk, különböző okok miatt a keret nagyjából ötven százaléka nem állt rendelkezésre, elég megterhelő időszak ez számunkra. Akik ma pályára léptek, azokra rendkívül büszke vagyok. Azt el kell mondanom, hogy nem ez az alapcsapata a játékunknak, de a Vidi játékát elemezve ma emellett döntöttünk, hiszen meg kellett állítanunk a támadásaikat és a betöréseiket. A rendelkezésre álló kerettel ma nekünk ezt kellett játszanunk. Persze voltak támadásaink is akkor, amikor az ellenfelünk már kockáztatott és gólratörőbben játszott. A bekapott gólnál pedig csak nyolcan voltunk a pályán, mert az egyik középhátvédünk hiába jelzett már fél perce az oldalvonal mellett, hogy vége az ápolásnak, a játékvezetők nem engedték vissza a gyepre. Talán emiatt is vétettünk középen kommunikációs hibát.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek