hu en
2019. December 02. 11:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
STATISZTIKA
Boban Nikolov és Kovács István bekerültek a 14. forduló válogatottjába

Észak-macedón középpályásunk a 10. különböző Vidi-játékos, aki szerepel az összeállításban.

A molfehervarfc.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy, vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk a hétvégén 3-1-re győzött a Diósgyőr vendégeként. A mérkőzésen nyújtott teljesítményével Kovács István és Boban Nikolov érdemelték ki, hogy bekerüljenek a forduló válogatottjába.

A 14. forduló válogatottja
Tomás Kosicky (Debrecen, 347) - Pauljevic Branko (Újpest, 322), Anton Kravchenko (Kisvárda, 319), Silye Erik (Mezőkövesd, 291) - Kovács István (MOL Fehérvár FC, 368), Isael (Ferencváros, 400), Aleksandr Karnitskiy (Mezőkövesd, 344), Boban Nikolov (MOL Fehérvár FC, 298), Tokmac Nguen (Ferencváros, 285) - Feczesin Róbert (Újpest, 331), Gheorghe-Theodor Grozav (Kisvárda, 329)

Juhász Roland az előző fordulóban 9. különböző Vidi-játékosként ért el forduló válogatottja-tagságot, most pedig megvan a 10. is: Boban Nikolov ugyanis idén először szerepelhet összeállításunkban. Észak-macedón középpályásunk gólt szerzett a DVTK elleni bajnokin.

Ugyanezt megtette, ráadásul egy gólpasszal is megspékelte teljesítményét Kovács István (368), aki Isael pontszáma (400) miatt ugyan nem lett a forduló játékosa, de posztján, azaz jobbszélsőként mostantól övé a legjobb érték a 2019-20-as idény során - Cseri Tamást (357) taszította le az élről. Válogatott labdarúgónk már harmadik alkalommal került be a legjobbak közé az évadban.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek