hu en
2019. November 26. 12:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
NYITVATARTÁS
December 9-től 23-ig minden nap nyitva lesz a VidiShop!

Ünnepi nyitvatartással várjuk szurkolóinkat!

Hamarosan itt a karácsony, érdemes minél hamarabb beszerezni az ajándékokat! Ehhez most a VidiShop is segítséget nyújt, hiszen december hónapban rendkívüli, meghosszabbított nyitvatartással várjuk szurkolóinkat.

December 9. és 23. között a MOL Aréna Sóstóban található üzletünk 10:00-tól a szokásos 17:30 helyett 18:30-ig (ebédszünet: 13:00-13:30) minden nap nyitva tart, ráadásul már az adidas vidisített téli kollekciója is megvásárolható! Ne maradjon le a vidis adventi naptárról sem!

Fontos információ, hogy a vidishop.hu-n csak a december 17-én éjfélig leadott futárszolgálatos rendeléseket tudjuk karácsonyig teljesíteni, míg a személyes átvétellel leadott egyedi mez kéréseknél a legkésőbb december 20-án 12 óráig leadott rendelések készülnek el december 23-ig.

Legyen idén is piros-kék ajándék a fa alatt!

A VidiShop december 24. és január 7. között zárva tart, január 8-tól várja újra szurkolóinkat. A december 20. és január 8. között a webshopon leadott rendeléseket csak január 8. után tudjuk teljesíteni.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek