hu en
2019. November 25. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
JEGYVÁSÁRLÁS
Szurkolói információk a Diósgyőr elleni idegenbeli bajnokira

A teljes árú belépők elővételben 1500 forintba kerülnek, meccsnapon a helyszínen 1800 forintért kaphatók. Kapunyitás 1 órával a mérkőzés előtt, 18:30-kor.

November 30-án 19:30-as kezdettel az OTP Bank Liga 14. fordulójában, Diósgyőrben lesz érdekelt csapatunk. A DVTK Stadionban rendezendő összecsapásra már kaphatók a jegyek.

Jegyvásárlás

A találkozóra elővételben a VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) és online, a meccsjegy.mlsz.hu-n a teljes árú jegyek 1500 forintba kerülnek, a kedvezményes diákbelépők 1000 forintért kaphatók. Meccsnapon a helyszínen a teljes árú jegyeket 1800, a diákjegyeket 1300 forintért lehet megvásárolni. 6 éven aluliak számára 0 forintos jegy váltható.

Budapesten élő drukkereink a SYMA-csarnokban és a Bálna üzletközpontban található TEX-irodában is megvásárolhatják jegyüket.

A jegyvásárláshoz szurkolói kártya és személyes adatok megadása nem szükséges! Megkérjük drukkereinket, hogy a belépőket lehetőség szerint elővételben vásárolják meg, mivel mérkőzésnapon csak egy vendégpénztár üzemel majd!

Megközelítés, belépés

Személygépjárművel érkező szurkolóink az "U" jelű vendégszektor mögötti, elkerített parkolóban állhatnak meg. A szektorban értékmegőrző és büfé üzemel majd, kapunyitás a mérkőzés előtt 1 órával, azaz 18:30-kor lesz.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek