hu en
2019. November 13. 10:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
BÉRLETVÁSÁRLÁS
Lepje meg családját, barátait karácsonykor 2020. tavaszi Vidi-bérlettel!

Már megvásárolhatók a 2020-as tavaszi bérletek!

 

A végéhez közeledik a 2019-20-as szezon őszi idénye, de a szokottnál jóval rövidebb lesz a téli szünet, együttesünk már január 25-én pályára lép az OTP Bank Ligában. A télen és a tavasszal is szüksége lesz csapatunknak szurkolóink biztatására! Lepje meg családját, barátait karácsonykor Vidi-bérlettel és drukkoljon a MOL Fehérvár FC-nek a MOL Aréna Sóstóban!

Egyből a 2020-as szezonnyitón Székesfehérvárra látogat a Budapest Honvéd, a későbbiek folyamán pedig érkezik majd az Újpest, a DVSC és a Ferencváros is! A tavaszi félidény bérlete 3 kiemelt és 6 normál, azaz összesen 9 bajnokit foglal magába, a teljes menetrendért kattintson ide!

Magyar Kupa

A tavaszi bérlet az elődöntőig bezárólag a hazai Magyar Kupa-találkozókra is belépést biztosít. Az esetleges döntőre a bérletek nem lesznek érvényesek! Lesznek olyan mérkőzések, ahol egyedül a C-szektorok kerülnek megnyitásra, ebben az esetben érkezési sorrendben lehet elfoglalni a helyeket.

Online bérletvásárlás

Újdonság, hogy a bérleteket online már klubkártya nélkül is meg lehet vásárolni! Személyes adatok megadása továbbra is kötelező.

A 2020-as tavaszi bérleteket a szabad helyekre az elővásárlási időszakban a VidiShop mellett online, a meccsjegy.mlsz.hu-n is meg lehet vásárolni az alábbi linkre kattitntva.

Az online bérletvásárlás során a vásárló megvesz egy utalványt, valamint megadja számlázási címét, melyre a plasztik kártyát ezt követően futárszolgálattal automatikusan elküldjük. Amennyiben ez a cím nem felel meg a szállításra, a vásárló 2 napon belül az [email protected] címre írva megadhat egy ettől eltérő szállítási címet. A futárszolgálattal történő kiszállítás fix díja 1400 forint.

Fontos információ, hogy az online bérletvásárlás során december 11-ig csak az őszi bérletesek által le nem foglalt helyekre lehetséges bérletet váltani, azaz őszi bérlettel rendelkező szurkolóink csak a VidiShopban, személyes vásárlás esetén élhetnek előjogukkal.

Csak a január 21-én éjfélig megvásárolt bérleteket áll módunkban a futárszolgálattal házhoz szállítatni január 24., péntekig, az ezt követően megrendelt bérleteket a 17. fordulós, Honvéd elleni mérkőzésünk napján, a 2-es pénztárban tudják átvenni szurkolóink január 25-én, szombaton. A pontos időpontról később adunk tájékoztatást.

Bérletáraink

A Fresh Corner Lounge-ról részletes információkat ide kattintva olvashat.

14 év alatti gyermekek számára bérletet a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba lehet váltani. Egyéb szektorokba kedvezményes árú bérletet vásárolhatnak.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos bérletet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú bérletet válthatnak (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók).

A "B" szektorok, illetve a D4, D5, D6 szektorok bérletértékesítésre egyelőre nem kerülnek megnyitásra.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a bérlet megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegy-, illetve bérletvásárlásnál ezt kérjük vegyék figyelembe.

Bérletértékesítés helyszínei

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
December 23-ig 10:00 - 18:30
December 24. és január 7. között zárva
Január 8-tól hétköznap 10:00 - 17:30
ebédszünet 13:00 - 13:30
Internet az online bérletvásárláshoz kattintson ide:
Tavaszi bérlet: meccsjegy.mlsz.hu
-

 

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon: +36 30 5080999.
Kérdéseiket az alábbi e-mail címen is feltehetik: [email protected]

Gyorsabb bejutás, garantált ülőhely

Bérlettulajdonosként gyorsabban juthatsz be a MOL Aréna Sóstóba mérkőzésnapokon, hiszen nem kell sorban állnod a jegyvásárláshoz. Biztos lehetsz továbbá abban is, hogy minden mérkőzésen a megszokott helyeden ülhetsz!

10%-kal olcsóbb vásárlás a VidiShopban

Bérlettulajdonosaink 10%-kal olcsóbban vásárolhatnak a VidiShopban és online, a vidishop.hu oldalon is, a kedvezmény az adidas csapatmezekre is érvényes!

A kedvezmény más akciókkal nem összevonható!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek