hu en
2019. November 12. 14:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Utánpótlás-csapataink egy gólt sem kaptak a hétvégén

U14-es, U16-os és U19-es együttesünk is győzött a hétvégi fordulóban, U17-es csapatunk döntetlent játszott, az U15-ösök meccse pedig a pálya használhatatlansága miatt elmaradt. 5-0-ra nyertek az U19-es hölgyek is. 

Eredményes hétvégén vannak túl fiú utánpótlás-csapataink, az U19 fontos rangadót nyert meg, listavezető U16-os fiaink pedig továbbra is veretlenek a bajnokságban, ezúttal az Újpestet ütötték ki idegenben. 

U19 II. osztály 11. forduló
2019. november 9. MOL Fehérvár FC - Szeged Grosics Akadémia 1-0 (1-0)
Hetedik helyezett csapatunk a nyolcadik Szegedet látta vendégül szombat délután, és küzdelmes mérkőzésen, Gyürki Máté 32. percben szerzett találatával 1-0-ra megnyertük a rangadót. A 44. percben Rádait kiállította tőlünk a játékvezető és egészen a 77. percig emberhátrányban futballoztunk, akkor a vendégcsapat is megfogyatkozott. Toldi Gábor együttesének ez volt zsinórban a harmadik győzelme, melynek köszönhetően immár a hatodik helyen áll a bajnokságban, a dobogó pedig már csupán 3 pont távolságra van. 

U17 II. osztály 12. forduló
2019. november 9. Újpest FC - MOL Fehérvár FC 0-0
Simek Péter együttese az élről várta az Újpest elleni idegenbeli találkozót, mely nagy küzdelmet hozott, de gólt végül egyik csapatnak sem sikerült szereznie. Mivel a harmadik helyezett Paks 9-0-ra kiütötte a Békéscsabát, így a tolnaiak ugrottak az élre, egy ponttal megelőzve bennünket. 

U16 II. osztály 12. forduló
2019. november 9. Újpest FC - MOL Fehérvár FC 0-5 (0-3)
U16-os csapatunk is Újpestre látogatott és korán, már a 7. percben megszerezte a vezetést a Babó Levente - Gál Péter irányította Vidi. Az első félidőben még két alkalommal bevettük a lila-fehérek kapuját, a második negyvenöt percben pedig újabb két gólt szerezve állítottuk be az 5-0-ás végeredményt. A góljainkat Szombati Benedek, Dömötör Máté, Tóth Tamás Vid, Varga Gergő és Horváth Gergő Ákos szerezték.  

U15 I. osztály 12. forduló
2019. november 10. Paksi FC - MOL Fehérvár FC   ELMARADT
U15-ös csapatunk mérkőzése elmaradt, mivel a nagy eső miatt a paksi pálya nem volt játékra alkalmas. A találkozó új időpontja 2019. november 20-a, szerda. 

U14 I. osztály 12. forduló
2019. november 10. Paksi FC - MOL Fehérvár FC 0-2
U14-es csapatunk több szerencsével járt Pakson, mivel az ő meccsüket műfüves pályán rendezték meg, így nem forgott veszélyben a találkozó. A mieink még nyáron, az első fordulóban nyertek utoljára, azóta 2 döntetlen és 8 vereség szerepelt a csapat neve mellett. Ezúttal azonban Németh Péter Gyula és Saja András Milán találataival már az első félidőben kialakult a 2-0-ás végeredmény. 

Női labdarúgás

Leány U19 Kiemelt csoport 9. forduló
2019. november 9. ASTRA-ALEF HFC - MOL Fehérvár FC 0-5 (0-2)
U19-es női csapatunk roppant magabiztos győzelmet szerzett a fővárosban. Székely Zsuzsanna és Földvári Fanni góljaival a szünetben 2-0-ra vezettünk, a második játékrészben aztán Földvári további két gólt szerzett, rajta kívül pedig Rajzinger Fanni is bevette az ASTRA kapuját. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek