hu en
2019. November 11. 14:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
VIDISHOP
Számoljon vissza karácsonyig a Vidi adventi naptárával!

Hivatalos szurkolói üzletünkben vidis karácsonyi gömbök is vásárolhatók!

Szurkolóink bizonyára idén is találnak majd egy-két vidis ajándéktárgyat a fa alatt szeretteik jóvoltából. Azonban nemcsak a fa alól, a karácsonyfáról sem hiányozhat a Vidi, ezért a VidiShop kék és piros, vidisített karácsonyi gömbökkel készül az ünnepekre! Már a visszaszámlálásban is főszerepben lehet ugyanakkor a Vidi, hiszen idén is megvásárolható az adventi naptár!

A fehérváras díszeket 2-es és 4-es kiszerelésben lehet megvásárolni, de lehetőség van egy-egy gömb megvásárlására is. A 2-es csomagban 1-1, a 4-es csomagban 2-2 piros és kék dísz található, ezeket 1890 és 3290 forintért vehetik meg szurkolóink, önmagában egy kék vagy egy piros gömb pedig 990 forintért érhető el a MOL Aréna Sóstóban található ajándéküzletben és a webshopban is. Az adventi naptár ára 3990 forint.

A VidiShopban bérleteseink számára természetesen a karácsonyfa-díszekre és az adventi naptárra is érvényes a tíz százalékos kedvezmény. Webshopunkban a karácsonyi termékeket ide kattintva tudják elérni.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek