hu en
2019. November 11. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Hatodszor játszott döntetlent a szezonban a Vidi II

A mieink álltak közelebb a győzelemhez Nagykanizsán, azonban tizenegyesből sem sikerült gólt szereznünk. 

NB III Nyugati csoport, 2019-2020, Őszi szezon, 14. fordulóMeccs center 
0-0
(0-0)

FC Nagykanizsa:
Borsi -- Szegleti, Kovács (Bagó 80), Kretz, Gerencsér, Ekker, Lőrincz (Hampuk 56), Vittman, Horváth, Major, Béli (Herzsenyák 83)

MOL Fehérvár FC II:
Kovács Dániel -- Bamgboye (Molnár 84), Pápai, Major, Galacs Erik, Vágó, Dinnyés Olivér (Tóth Attila 88), Ódor, Tarnóczi, Kojnok, Mocsi
2019.11.10. NagykanizsaOlajbányász SporttelepJátékvezetők: Bana GergelyKiss BalázsPerák András

Vasárnap délután a tabella negyedik helyén álló Nagykanizsa otthonába látogatott második csapatunk. A nagy eső miatt egy darabig kérdéses volt, hogy játékra alkalmas lesz-e a pálya, ugyanis a játéktér vonalazása alig látszódott, azonban a nagykanizsai pályamunkások mindent megtettek azért, hogy ez megváltozzon, a játékvezető pedig végül engedélyt adott a játékra. Az NB I-es keretből ezúttal Kovács és Funsho lépett pályára, valamint ott volt a csapatban Mocsi Attila is.

Már az első percben megszerezhettük volna a vezetést, Funsho hagyta le védőit, majd közelről, nagy helyzetben kapu mellé lőtt. A 10. percben nigériai játékosunk betalált a hazai kapuba, a partjelző azonban lest jelzett - a tv-s felvételek alapján kiderült, az asszisztens ezúttal nem hozott jó döntést, támadónk nem volt lesen. 12 perccel később újabb gólt szerezhettünk volna, Funsho ugratta ki Galacsot, aki kapura tört, de a 16-oson belül lerántották, a büntetőt Funsho végezte el, a jobb sarkot célozta meg, de a nem túl erős lövést Borsi kivédte. A folytatásban is a fehérvári fiatalok futballoztak jobban, a hazaiak nem jelentettek veszélyt Kovács kapujára.

Szünet után nagyot változott a játék képe, feljavult a hazai együttes, és több veszélyes akciót is kialakítottak a kapunk előtt. Főleg a nagy kedvvel játszó Szegleti okozott gondot a védelmünknek, de a helyzeteket a Nagykanizsa sem tudta gólra váltani. A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy a 84. percben csereként pályára lépő Molnár Márkót az utolsó percben két sárga lappal kiállította a játékvezető, de mindez már nem befolyásolta a végeredményt.

Két ellentétes félidőt követően a szezonban hatodik alkalommal játszott döntetlent a Vidi II - és ez volt az ötödik 0-0. Legközelebb vasárnap délelőtt 11.00-kor a Mosonmagyaróvár látogat Székesfehérvárra. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek