hu en
2019. November 10. 21:40  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kovács István csatlakozhatott a válogatott keretéhez

Sérülés miatt ugyan kihagyta középpályásunk a Kaposvár elleni mérkőzést, vasárnap azonban elutazhatott Telkibe. Elek Ákos combizom-sérülést szenvedett a szombati bajnokin.

"Ahogy arról a szombat esti Kaposvár - Vidi bajnoki online-közvetítésében már beszámoltunk, Kovács István a ZTE elleni bajnokin egy rúgást kapott a térdére, emiatt kezeléseket kapott és a legutóbbi bajnokit ki is hagyta. A képalkotó vizsgálatok nem igazoltak olyan eltérést, ami kizárta volna azt, hogy vasárnap este jelentkezzen a válogatottban, úgyhogy ő csatlakozott a nemzeti együttes keretéhez. Elek Ákos a szombat esti, Kaposvár elleni mérkőzés második félidejének az elején egy rossz kitámasztást követően combizom-sérülést szenvedett, jelenleg a terápiás protokoll van folyamatban. Az ő esetében a képalkotó vizsgálatok a későbbiekben kerülnek sorra" - tájékoztatta honlapunkat dr. Kovács Tibor.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek