hu en
2019. November 08. 13:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Nego Loic: "Csapatként kell együtt dolgoznunk a sikerért"

Jobbhátvédünk karrierje során először léphet pályára Kaposváron Vidi-játékosként.

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában Kaposvárra látogat a MOL Fehérvár FC. Együttesünk utoljára 2014 márciusában lépett pályára a Rákóczi otthonában, a találkozóval kapcsolatban most Nego Loic nyilatkozott.

"Sohasem könnyű a tabellán hátrébb helyet foglaló együttesek ellen játszani, hiszen mindent bele fognak adni annak érdekében, hogy pontot szerezzenek ellenünk, valószínűleg a döntetlent is védeni fogják. Ettől függetlenül természetesen nem lehet más célunk, mint a győzelem megszerzése most és az összes 2019-es fordulóban egyaránt. Csapatként kell együtt dolgoznunk a sikerért, mert a Kaposvár szervezett, egységes gárda, akinek a védekezését nem könnyű feltörni, de biztos vagyok benne, hogy ha koncentrálunk és maximális erőbedobással játszunk, akkor sikerülni fog elhozni a három pontot" - fogalmazott Nego Loic, aki karrierje során először futballozhat Kaposváron Vidi-játékosként.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek