hu en
2019. November 05. 15:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Rus, Stopira, Hodzic, Nikolov és Musliu is meghívót kapott hazája válogatottjába

Stopiráék Afrika Kupa-selejtezőket játszanak, míg a többi válogatott játékosunkra Eb-selejtezők várnak novemberben. 

Rus Adrián ismét meghívót kapott a román válogatott bő keretébe. Novemberben két nehéz Eb-selejtező vár keleti szomszédainkra, akik jelenleg a harmadik helyen állnak csoportjukban, 1 ponttal lemaradva a továbbjutást jelentő második helyen álló Svédországtól. November 15-én épp a svédeket látják vendégül Bukarestben, vagyis az Eb-re való kijutás szempontjából rendkívül fontos találkozóról van szó. Három nappal később pedig a már biztos Eb-résztvevő Spanyolország otthonában fejezi be Románia a csoportküzdelmeket. 

Stopiráék novemberben két mérkőzéssel megkezdik a 2021-es Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőit. A Zöld-foki szigetek ellenfelei a négycsapatos selejtezőcsoportban Kamerun, Ruanda és Mozambik lesznek. November 13-án Kamerunban kezdik Stopiráék a selejtezőt, majd november 18-án Mozambikot látják vendégül. 

Az NB I-es góllövőlistát 7 találattal vezető Armin Hodzic ismét ott lesz hazája válogatottjában. Bosznia-Hercegovina november 15-én a száz százalékos teljesítménnyel a csoport élén álló, és már biztos Eb-résztvevő Olaszországot látja vendégül, majd három nappal később Liechtensteinbe látogat. A bosnyákok 10 ponttal a csoport 4. helyén állnak.

Boban Nikolov és Visar Musliu is meghívót kaptak az Észak-macedón válogatottba. A csoport harmadik helyén álló Észak-macedónok a második helyezett Ausztria otthonába látogatnak november 16-án. Ezen az összecsapáson egyik Vidi-játékos sem léphet pályára, mindketten sárga lapos eltiltásukat fogják letölteni. November 19-én hazai pályán, Izrael ellen zárják az Eb-selejtezőt Nikolovék.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek