hu en
2019. November 02. 20:25  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Kovács István: "Csalódottak vagyunk"

Középpályásunk értékelte a zalaegerszegi bajnokit.

A MOL Fehérvár FC az OTP Bank Liga 11. fordulójában fordulatos mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott a Zalaegerszegi TE FC csapatával a ZTE Arénában. A találkozóval kapcsolatban középpályásunk, Kovács István nyilatkozott a molfehervarfc.hu-nak.

"A semleges szurkolók számára biztosan nagyszerű találkozó volt, hiszen fordulatokból nem volt hiány. Mi viszont csalódottak vagyunk. Csalódottak vagyunk egyfelől azért, mert az első félidőben, főleg az első részében kétgólos előnyt adtunk a ZTE-nek. Ez most is és a Ferencváros ellen is jellemző volt ránk. A második kapott gól után elkezdtünk futballozni és látszik, hogy ha beletesszük az intenzitást, az agresszivitást, rengeteg helyzetet tudunk kialakítani, akár fordítani is képesek vagyunk 0-2-ről. És most jön a másik dolog, ami miatt csalódottak lehetünk: a slusszpoén nem a miénk lett, ilyen lélektani előnyből, amibe kerültünk, nem tudtuk lehozni a találkozót és kapunk egy újabb gólt. Ilyenkor kell erősnek lenni, összetartani és hozni a következő meccset! Ugyanis ha bajnokok akarunk lenni, nem férnek bele az olyan, hendikepből induló mérkőzések, mint amilyen a mai is volt" - fogalmazott Kovács István.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek