hu en
2019. Október 30. 15:05  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szalai Tamás és Gerliczki Máté értékelte a tiszaújvárosi kupamérkőzést

Másodedzőnk és a hazaiak vezetőedzője nyilatkozott a lefújást után.

Szalai Tamás:

Az első félidőben nem találtuk a játék ritmusát, többször az ellenfél mögé kerültünk de a jó utolsó passzok hiányoztak a gólhoz. Ma is láthattuk a kupamérkőzések jellemzőjét, vagyis azt, hogy az esélytelenebbnek vélt, alacsonyabb osztályú csapat kettőzött erővel küzd, de a második játékrészre rendeztük a sorokat és végül megérdemeltük a továbbjutást.

Gerliczki Máté:

Az első félidőben helyt álltunk, a második félidő közepén pedig volt egy olyan tíz percünk, amikor mi birtokoltuk többet a labdát és meg tudtuk oldani a saját játékunkat még a Fehérvár ellen is. A végére elfáradt a csapat és két elkerülhető gólt kaptunk. Szerintem három gól különbség nem volt a két csapat között, a kettő talán reálisabb különbség lett, de az egyértelmű, hogy a Fehérvár a jobb csapat és megérdemelte a továbbjutást. Mindazonáltal le a kalappal a játékosaim előtt a mai teljesítményük miatt!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek