hu en
2019. Október 28. 11:54  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
STATISZTIKA
Nego Loic, Visar Musliu és Hangya Szilveszter bekerültek a 10. forduló csapatába

A Ferencváros elleni teljesítményére három játékosunk is magas pontszámot kapott, a Mezőkövesden kölcsönben szereplő Berecz pedig a forduló legjobbja lett az InStatnál.

A molfehervarfc.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy, vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk a hétvégén szoros mérkőzésen vereséget szenvedett a Ferencváros ellen. A mérkőzésen nyújtott teljesítményével Nego Loic, Visar Musliu és Hangya Szilveszter érdemelték ki, hogy bekerüljenek a forduló válogatottjába.

A 10. forduló válogatottja
Dibusz Dénes (Ferencváros, 324) - Nego Loic (MOL Fehérvár FC, 292), Pillár Róbert (Mezőkövesd, 305), Visar Musliu (MOL Fehérvár FC, 300), Batik Bence (Honvéd, 290), Hangya Szilveszter (MOL Fehérvár FC, 289) - Berecz Zsombor (Mezőkövesd, 338), Sigér Dávid (Ferencváros, 300), Gazdag Dániel (Honvéd, 292) - Budu Zivzivadze (Mezőkövesd, 317), Amadou Moutari (Honvéd, 307)

Nego Loic folytatja azt a teljesítményét, melynek köszönhetően 2018-19-ben őt választották a szezon legjobb játékosának, idén már negyedjére került be a forduló legjobbjai közé, posztján övé a szezon 1., 3., 5. és 7. legmagasabb pontszáma is. Ehhez hasonlóan a középhátvédek között Visar Musliu két kiugró teljesítménye az első, igaz, a 10. fordulóban kapott 300-as értékelése "csak" a 11. helyen van - ám a forduló csapatában harmadik alkalommal is ott van érkezése óta. Hangya Szilveszter klubunkba szerződése óta először szerepel az InStat statisztikái alapján szerkesztett összeállításunkban.

Érdekesség, hogy a forduló legjobbja a Mezőkövesdnél a Viditől kölcsönben szereplő és ott újabb gólt szerző Berecz Zsombor lett.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek