hu en
2019. Október 28. 14:03  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Gól nélküli döntetlen a Bicske otthonában

NB III-as csapatunk egy ponttal tért haza a megyei rangadóról.

NB III Nyugati csoport, 2019-2020, Őszi szezon, 12. fordulóMeccs center 
0-0
(0-0)

Bicskei TC:
Zelizi -- Nagy, Molnár, Dencinger, Török (Varga 57), Sötét, Madarász, Erdős, Peinlich (Farkas 84), Rigó, Tornyai (Móri 77)

MOL Fehérvár FC II:
Gundel-Takács Bence -- Illés Richárd, Pápai (Molnár 64), Galacs Erik, Vágó, Horváth, Dinnyés Olivér, Ódor, Tarnóczi (Tóth Attila 87), Szabó Levente (Kojnok 64), Mocsi
2019.10.27. BicskeBicskei SportpályaJátékvezetők: Kubicsek MátéVörös DánielRózsás Rita

Vasárnap kora délután a Bicske otthonában lépett pályára a MOL Fehérvár FC II. Az újonc hazai együttes eddig stabil középcsapat benyomását kelti az elért eredmények alapján, a tabellán elfoglalt 8. helyezésük is hűen tükrözi mindezt.

Mintegy 150 néző előtt, remek hangulatban és nagyszerű időben kezdődött a találkozó, melynek az első 45 perce kiegyenlített játékot hozott. Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott a 16. percben, egy szélről érkező beadást Tornyai fejelt kapu mellé. A 20. percben az egyik hazai védő és a korábban a Vidi utánpótlásában is szereplő kapus, Zelizi Patrik nem értették meg egymást, Galacs Erik azonban nem tudta kihasználni a bicskei védelem rövidzárlatát. A 35. percben ismét Tornyai veszélyeztetett, majd a játékrész végén Pápai előtt is adódott gólszerzési lehetőség, de végül mindkét kapu hálója érintetlen maradt.

A második félidőben a 67. percben járt legközelebb a gólszerzéshez a Bicske, egy 22 méteres szabadrúgást Peinlich lőtt a felső lécre. Ebben a játékrészben főleg rögzített szituációk után alakultak ki veszélyes lehetőségek, de gólt egyik csapat sem szerzett, így a Bicske maradt a 8. helyen, míg a mieink 12 forduló után a 14. helyen állnak.

Vasárnap délelőtt a második helyezett III. Kerület látogat Székesfehérvárra.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek